Lyxiga bed and breakfast

Vissa bed and breakfast-boenden runt om i världen är så spektakulära att de nästan förtjänar en resa enkom för att övernatta där några dagar. Ett av dessa boenden hittar man i Provincetown i Massachusetts i USA. Det heter Crowne Pointe Historic Inn & Spa, och redan i namnet får man en ledtråd gällande vilken typ av upplevelse man kan få under en övernattning här. Förutom att det finns ett tillhörande spa och en uppvärmd pool på denna bed and breakfast, har många av rummen även egna bubbelbadkar, liksom privata trädäck med utsikt över den närliggande stranden och havet. Vissa rum har också eldstäder, och samtliga rum har stora, bekväma sängar. De 40 rummen på denna bed and breakfast är fördelade på sex olika hus samt ett större, centralt hus.spa-853462_960_720

Också i USA, men i denna gång i Granbury i Texas, ligger bed and breakfast-boendet Inn on Lake Granbury. Sitt namn har detta boende fått just för att det ligger intill en sjö, och från de femton rummen med privata balkonger har man en vacker utsikt över sjön. Inn on Lake Granbury är välkänt för sin saltvattenpool med vattenfall och sin stora skulpterade trädgård, men som gäst kanske man inte ens lämnar rummet. Där finns nämligen allt från sängar stoppade med dun till golvvärme, ångduschar och bubbelbadkar. Något man dock måste tänka på är att detta inte är en bed and breakfast för barnfamiljer, eftersom hela anläggningen är barnfri.

Vill man bo lyxigt lite närmare hem ska man ta sig till Österlen och bed and breakfast-boendet Östangården. Här bor man nära naturen, med vackra vyer över ängsmarker från sitt rum, som är rymligt och vackert inrett med en lantlig stil som harmoniserar med omgivningarna. Vill man kan man hyra en vespa och åka ner till den närbelägna sandstranden, eller så kan man prova på femstjärnig mat från den gästande kocken. Oavsett vilket kommer man komma hem helt utvilad från denna mysiga och lantliga bed and breakfast.

Om du saknar lyxen på något av dessa bed and breakfast efter att ha besökt dem, kan ett bra sätt att öka lyxen hemma vara att investera i ett bubbelbadkar. Du hittar ett stort utbud av bubbelbadkar på Buildor.se.

 
 
 
videozoom