Bed and Breakfast utomlands

Det är många som bär på en dröm om att flytta utomlands. Ofta är det förknippat med att man vill komma bort från stress och vardag och få en känsla av att man äger sin tid. Det kan vara svårt att veta hur man ska försörja sig. Därför kan det vara en bra idé att starta ett eget företag. Många drömmer till exempel om att starta ett eget Bed and Breakfast. Tänk vad berikande det måste vara att möta många glada människor som vill tillbringa sin semester på just ditt Bed and Breakfast.

Hjälp med uthyrning av Bed and Breakfast

Det kan vara en stor utmaning att driva egen verksamhet. En av de svåraste uppgifterna är att synas och att få kunder intresserade av just ditt Bed and Breakfast. Marknadsföring är a och o. Därför kan det kännas tryggt och enklare att få lite hjälp på traven. Man kan registrera sitt Bed

sign for an inn

and Breakfast och till exempel tjäna extra pengar på Airbnb – en förmedling som hjälper till att hyra ut semesterbostäder åt privatpersoner. Detta sätt är både enklare och snabbare än att själv behöva marknadsföra sitt Bed and Breakfast. För denna tjänst tar Airbnb ut en viss procent i ersättning.

Drömmen om Bed and Breakfast i solen

Många svenskar åker utomlands varje år. Ett resmål som en del väljer är Thailand. Det har till och med blivit så populärt att många Överväger att flytta till Thailand. Tänk att varje morgon få vakna upp till kritvita stränder, sol och värme. För att försörja sig kan det dock vara en god idé att öppna sitt egna Bed and Breakfast. För svenska turister är det oftast en stor trygghet att komma till ett ställe där man både blir förstådd och där standarden är enligt svenska mått. Aldrig förr har det varit enklare att leva sin dröm och förändra sin vardag.

 
 
 
videozoom