Bed and breakfast i Paris

Paris är ett mycket populärt turistmäl, men det kan vara en dyr stad att turista i. Genom att välja ett B&B-boende istället för ett hotell kan man spara några hundralappar till annat, som shopping och restaurangbesök. Här är några av de bästa B&B-boendena i Paris.paris-341097_1280

Paris är ju kärlekens huvudstad, och många par åker till Paris för att uppleva en romantisk weekend eller semester. Då ska man åka till La Villa Paris. Detta B&B-boende ligger i ett lugnt område i Paris, på Rue de la Fontaine a Mulard. Själva boendet är ett litet hus med fyra rum, som alla är inredda men ett parisiskt tema. Rummen hålls fläckfritt rena av värdinnan på boendet, Marie, som även ser till att hennes gäster har det så bra som möjligt under sin vistelse genom att hjälpa dem med tips om vad man bör se och göra i Paris, och hur man hittar dit. Hon förbereder också varje morgon en typiskt fransk frukost bestående av croissanter och andra bakverk och bröd, liksom marmelad, ost, skinka, kaffe, frukt och färskpressad apelsinjuice. Tack vare den mysiga atmosfären och höga standarden på La Villa Paris har flera besökare valt denna bed and breakfast som sitt boende under sin smekmånad. Ska man bo på ett sådant romantiskt ställe kanske man också vill packa några sexleksaker i bagaget. Du hittar sexleksaker för alla smaker på Vuxen.se.

Ett annat välrenommerat B&B-boende i Paris är Courcelles-Parc. Boendet drivs av paret Phillipe och Natalie, och med Natalies engelskakunskaper kan de hjälpa sina gäster med all sight-seeing de vill göra i staden. Den som vill kan till och med kontakta sina framtida värdar inför resan för att få hjälp med att göra bokningar och annat. Till frukost bjuds gästerna på parets hemmagjorda yoghurt och hembakta bröd, som de kan inta medan Phillippe underhåller dem med charm och humor. Boendet passar perfekt för de som vill bo centralt, då det ligger nära en metrostation och i ett område med många restauranger, barer och kaféer.

Om du är i Paris och letar efter ett boende med lika hög eller högre standard som ett hotell, och med en personlig touch, bör du prova ett av dessa två B&B-boenden!

 
 
 
videozoom